• Панорама школе

 • Савремено опремљене учионице

 • Ми у дигиталном кабинету

 • Ученици другог разреда на часу

 • Отворена врата за будуће прваке

ОШ "Надежда Петровић"

Нови Београд, Луја Адамича 4 тел: 011/26-01-295

Jelovnik u boravku

jelovnik

Уџбеници за 2018/2019 школску годину

Škola bez nasilja

Prijava korisnika

Samo za registrovane korisnike

Sada na sajtu

Ko je na mreži: 16 gostiju i nema prijavljenih članova

Filter
 • Почињу саборски дани у Тршићу

  Вишедневни програм 81. Вуковог сабора, једне од најстаријих културник манифестација у Србији, почиње у Тршићу, научним скупом „Савремена српска фолклористика 2“, којим се обележава и 150 година од смрти Вука Стефановића Караџића.

   
  Саборовање почиње скупом о савременој српској фолклористистици. Скуп организују САНУ, Матица српска, Вукова задужбина, Институт за српски језик, Институт за књижевност и уметност, Филолошки факултет, Међународни славистички центар, Етнографски музеј, Факултет музичке уметности и лознички Центар за културу „Вук Караџић“. Свечано отварање Вуковог сабора је у понедељак 8. септембра, када ће се у оквиру програма „Мој град“ представити Суботица. Са променом концепције саборовања један дан манифестације резервисан је за представљање урбаних средина и њихових креативних потенцијала. Градови из нашег ближег и даљег окружења веома савесно прихватају улогу да буду представљени на Вуковим саборима, те је резултат претходних окупљања јачање сарадње међу институцијама града домаћина и гостију, настанак заједничких програма и жива сарадња појединаца из области уметности и културе - каже директорка Центра за културу „Вук Караџић“ Дајана Ђедовић.

  У Вуковом дому културе Народно позориште из Суботице извешће представу „Чудо у поскоковој драги“, а до 14. септембра, када је завршна свечаност на саборишту у Тршићу, биће приређен низ концерата, изложби, представа, фестивал Савеза српских гуслара, Међународни скуп слависта и други културни садржаји.

  С.Пајић

  Преузето: www.blic.rs/Vesti/Srbija

PhET симулације

new phet logo3

Moodle

Moodle

Brojač poseta

01062544
Danas
Juče
Ove nedelje
Ovog meseca
Prošli mesec
Ukupno
198
269
1076
3687
9768
1062544

Your IP: 54.164.198.240
13.12.2018 21:38

Raspored zvona

Biblioteka

Отворена врата