• Панорама школе

 • Савремено опремљене учионице

 • Ми у дигиталном кабинету

 • Ученици другог разреда на часу

 • Отворена врата за будуће прваке

ОШ "Надежда Петровић"

Нови Београд, Луја Адамича 4 тел: 011/26-01-295

Filter
 • Sekretarijat za sport i omladinu i ove godine sufinansira različite programe kako u oblasti sporta, tako i u oblasti rada sa mladima, koji su besplatni za sve učenike/ce osnovnih i srednjih škola u Beogradu, u periodu od 30.12.2014. do 19.01.2015. Detaljan raspored svih programa i kontakt organizatora se nalaze na sajtu grada Beograda www.beograd.rs U cilju detaljnijeg upoznavanja učenika/ca sa programskim sadržajima osmišljen je i blog koji se nalazi na https://coolraspust.wordpress.com

 • U susret Novoj godini za učenike i učenice škole organizovano je druženje po razredima. Mlađi razredi družiće se u periodu od 11 do 13 časova u učionicama i posetiće izložbu učeničkih radova u holu škole. Za učenike i učenice V i VI razreda proslava je u holu od 13:30 do 15:30 časova, a za VII i VIII razred od 17 do 19 časova. Želimo svima uspešnu i srećnu Novu 2015. godinu. Posebna zahvalnica Učeničkom parlamentu koji je maksimalno doprineo organizovanju proslava, kao i većima nižih razreda koji su ukrasili hol škole.

 • Novogodišnje jelke rasipaju zvezdane iskre. Pošaljite fotografiju Vaše jelke na mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Ulepšajte naš sajt.

   

  Jelka nou 2

   

 • 25. decembra smo išli u Dečiji kulturni centar da gledamo pozorišnu predstavu „Novogodišnja zavrzlama“. To je šaljiva predstava sa mnogo prednovogodišnjih zavrzlama. Lana (Borka Tomović) je zadužena da pripremi sve za dolazak Deda Mraza. Problem je u tome što Deda Mraz kasni. Tu se pojavljuju dva prevaranta Dugi (Dubravko Jovanović) i Boki (Igor Damnjanović), koristeći situaciju pokušavaju sve paketiće da prisvoje sebi. Snalažljiva Lana, uz pomoć dece i uvek potrebne čarolije, uspeva da osujeti plan ove dvojice i zajedno sa decom dočeka Deda Mraza.

  A onda, opet čarolija, na scenu izlazi mađioničar Igor Trifunov i zabavlja nas svojim magičnim trikovima. 

  Na kraju je usledila prednovogodišnja igranka. Baš smo  lepo igrali uz omiljene hitove.

  Uz mnogo smeha,  šale, magije i ritma proveli smo tih devedeset minuta. Šteta što nije još potrajala ta čarolija.

  Pogledajte kako smo se dobro zabavili.

   

  Novogodišnja predstava 005

   

  Pripremila:

  Ljiljana Alimpić

 • Danas smo u holu škole postavili vitrinu sa peharima koje su naši učenici i učenice osvojili prethodnih godina na sportskim takmičenjima.

   

  Vitrina s peharima 1

   

 •  

  Učenici prvog razreda i učiteljica Milomirka Đorđić posetili su vrtić "Naša radost". Glumom, osmehom i pesmom predstavljena je naša škola. Pevali smo s predškolcima dečje pesme, bodrili jedni druge uz sviranje na klaviru. Naše mlađe drugrare najviše je obradovala Novogodišnja pesma i podela naših poklona i ukrasa.  

   

  Nasa radost 01

   

 • 16.12.2014 12.30 ученициI/3, заједно са својом учитељицом, посетили су вртић ,,Бајка. '' Веома нам је пријало дружење са будућим првацима. Показали су нам шта су научили, пажљиво нас слушали и лепо угостили. Одужили смо им се новогодишњим украсима.

   

  Bajka 1

   

  Припремила: Милина Кораћ

 • Наши ученици I – 1, са учитељицама Антонелом Земановић Манчић и Надеждом Илић, су у петак 12.12.2014.године посетили предшколску групу у вртићу „Срећко“. Шетња је протекла у весељу и добром расположењу.

   

  Vrtić Srećko 1

   

  Pripremile:

  Antonela Zemanović Mančić

  Nadežda Ilić

   

 •  

  Ученици I-1 наше школе су посетили 15.12.2014.године вртић „Изворак“.  Упознавање је протекло уз  добро дружење веселе приредбе и размену поклона.

   

  vrtic 01

   

  Учитељице: Антонела Земановић Манчић и Надежда Илић. 

   

 •  SVETSKA NEDELJA PROGRAMIRANJA (od 8. do 12. decembra)

   

  „Hour of Code“ (srp. „Sat programiranja“) je svetska inicijativa koja promovšie programiranje među svim učenicima, čak i onima koji nikada do tada nisu čuli za programiranje ni napisali ni liniju koda.

 • Поштовани родитељи,

  у среду 03. 12. 2014. године са почетком у 17 часова у читаоници наше школе професорка историје Илијана Опачић одржаће предавање на тему „ Србија у Великом рату“. Позивамо све заинтересоване родитеље да присуствују овом предавању.