Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

Поштовани родитељи будућих првака,

На основу сазнања која имамо, да постоје потешкоће код коришћења портала „еуправа  - Исказивање интересовања за упис у основну школу“, омогућили смо Вам да се може пријавити за упис у Основну школу „Надежда Петровић“  и на нашем сајту ОВДЕ.

Могу се пријавити сви заинтересовани који се,  у протеклом периоду, почев од  октобра 2019. до почетка априла 2020. године, нису пријавили школи (било путем форме за пријаву на сајту школе или предали молбу у секретатијату школе).

Такође се могу пријавити и они који не припадају територијално Школи.

Пријава за упис у основну школу путем нашег сајта је алтернатива  за оне родитеље који не успеју да искажу интересовање  за упис преко портала „еуправа“ .

Пријава преко портала „еуправа“ је обавезна , а оне који нису усели да пријаве дете преко наведеног портала школа ће контктирати ради даљих корака и информација (ако су се пријавили путем сајта Школе).

Контакт са секретаром школе, можете остварити, док траје ванредно стање, од понедељка до петка у времену од 12,00-14,00 сати путем телефон +381648776333 (и Вибер апликације), електронске поште: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. или путем контакт форме ОВДЕ